Gazdik mondták

„ Jó hangulat, kellemes környezet,gyógyuló állatok, mi kell még?!”

„...végre egy hely, ahol nem csak gyógyítják, de szeretik is az állatokat...”

" Eddig rettegett az orvostól, de mióta ide járunk semmi probléma nincs vele..."

Egy pár szó rólunk

A Pilisvörösvári Állatorvosi Rendelő és Állatgyógyszertár 2002-ben nyitotta meg kapuit Pilisvörösvár főutcáján Dr. Talpag Bálint állatorvos vezetésével.
Az eltelt 14 év alatt rengeteg kutya, macska és más házi kedvenc fordult meg nálunk és a folyamatosan bővülő betegkör elengedhetetlenné tette Rendelőnk fejlesztését. 2011 decemberében megnyitottuk új rendelőnket, melyben a kényelmes belső parkoló és a családias recepció mellet két tágas kezelőkkel és egy teljesen felszerelt műtővel várjuk betegeinket. A folyamatosan fejlődő eszközpark lehetővé teszi a különböző speciális beavatkozások és műtétek megvalósítását is. Röntgen, ultrahang , laborgépek és endoszkóp segíti a munkánkat nap mint nap. A folyamatosan fejlesztett számítógépes betegnyilvántartásunk lehetővé teszi a páciensek naprakész értesítését az esedékes oltásokról, kezelésekről. Ennek segítségével lehetőség nyílik időpontegyeztetésre is mellyel elkerülhetőek a hosszas várakozások. A rendelőben történő kezelések és műtétek mellett széleskörű kijáró praxis is biztosítja a betegek mielőbbi biztonságos ellátását.

Speciális szolgáltatásaink között külön említést érdemel a cardiológiai és ultrhanagos szakrendelésünk illetve a homeopathias szakrendelésünk is..

A rendelő mellett működő ÁLLATPATIKÁNKBAN a gyógyszerek széles köre mellett vitaminokat és gyógytápokat is megtalálhatnak az érdeklődők.